luni, 25 aprilie 2016

Apartamente in regim hotelier Galati



Se intampla de multe ori ca vacanta sa fie stricata din cauza conditiilor de cazare de la hotel sau pensiune, iar camerele sa nu fie in realitate asa cum au fost prezentate initial. In plus, preturile sunt ridicate, in special in centrul oraselor precum Bucuresti, Iasi, Galati, Constanta, Brasov etc. 

Alternativa

De asemenea, in orasele mai mici, numarul posibilitatilor este destul de modest, astfel ca cea mai buna alternativa la acestea este inchiererea de apartamente in regim hotelier in Galati, intrucat preturile sunt mult mai mici, iar reducerile ajung sa fie chiar si de 50%, in functie de durata sederii. Puteti sta la un apartament in orice cartier, in conditii foarte bune, insa la preturi reduse. 

Vacante cu copii

Vacantele cu cei mici se pot dovedi a fi o adevarata aventura si nu toate pensiunile propun camere suficient de spatioase pentru o intreaga familie. De asemenea, copiii au nevoi speciale, ce trebuie indeplinite, iar o bucatarie complet utilata este bine venita. In cadrul unui apartament inchiriat in regim hotelier aveti parte de cele mai bune conditii si va veti simti ca acasa, fiind un sentiment foarte linistitor. Livingul va fi cu siguranta suficient de spatios pentru ca cei mici sa se joace, in timp ce bucataria ofera toate conditiile pentru a gati mese gustoase. 

Economii importante

De ce sa mergeti la restaurant de 3 ori pe zi, cand puteti sa gatiti asa cum o faceti acasa, toate bucatele pe care vi le doriti. O masa la restaurant pentru o familie de 4 persoane ajunge cu usurinta la 100 de lei, astfel ca se ajunge sa se economiseasca cel putin 200 de lei in fiecare zi doar de pe mancare. Oricand puteti apela la supermarketurile din apropiere pentru cumpararea tuturor celor necesare pentru o masa savuroasa. La aceste economii se adauga si pretul mult mai mic al cazarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu