miercuri, 7 noiembrie 2012

De unde cumparam bilete de avion?

Daca in copilaria mea trebuia sa ma deplasez pana la aeroport (cu mama, tata, catel, purcel), iar acum cativa ani aparusera deja agentiile de turism prin care puteai cumpara sau face rezervari intr-un mod mai facil (dar evident, nu fara a lasa un comision serios intermediarului) astazi am ajuns in situatia in care totul poate achizitionat online.

La fel si biletele de avion (si chiar cele de tren - desi in cazul biletelor de tren poate ca inca nu e cazul). In acest sens avem o multime de companii care ne ofera acest gen de produse - Vola, Paravion, ESky sau Aerotravel.

Cum functioneaza sistemul de ticketing online?
Ei bine, aaceste companii au un sistem informatic unificat ce interogheaza in timp real baza de date a companiei aeriene, oferind astfel biletul la un pret dinamic si putand obtine astfel date referitoare la numarul de bilete de avion deja vandute, a celor deja ramase si asa mai departe.

Plata se poate face atat online, cat si prin plata cu cardul, ceea ce faciliteaza si mai mult procesul de cumparare, asigurand clientului o experienta placuta.

De exemplu... pentur bilete de avion Bucuresti-Berlin va recomandam TravelDesk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu